لازانیا با گوشت چرخ کرده
البته باید بگم که کتایون عزیز هم درخواست ترشی کرده بودند که باید بگم یادم نرفته متخصص ترشی مادر شوهر بنده میباشند که الان رفته سفر وقتی اومد حتما آموزش ترشی را برای شما عزیزان میگذارم.



مواد لازم برای 3 نفر:
ورق لازانیا= 13 عدد
گوشت چرخ کرده =350 گرم
سوسیس یا کالباس= 150 کرم
پیاز= 2 عدد متوسط
قارچ= 300 گرم
فلفل دلمه ای سبز= 1 عدد
پنیر پیتزا= 250 گرم
رب گوجه فرنگی= 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز= 2 قاشق غذاخوری (بعضی وقتا از سس مایونز استفاده میکنم بعضی وقتا هم از سس سفید طرز تهیه سس سفید را در پایین توضیح دادم)
نمک و فلفل=به اندازه لازم
جعفری خرد شده=در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
اورگانو خشک= 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
(تمام مراحل تهیه را میتوانید در بالا مشاهده کنید)
پیاز ها را خلالی خرد میکنیم و کمی تفت میدهیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه میکنیم و سرخ میکنیم (اگر لازم بود به اندازه 1 استکان آب به موادمان اضافه میکنیم تا گوشت چرخ کرده بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود.)
فلفل دلمه ای,قارچ و سوسیس را به اندازه کوچک خرد میکنیم و به همراه جعفری,اورگانو,سس مایونز,رب گوجه,نمک و فلفل به مواد بالا اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
قبلمه ای را پر از آب میکنیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آب اضافه کرده و می گذاریم بجوشد.
ورق های لازانیا را از هم جدا نموده و داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید کاملا نرم شود(زیاد له نشود)بعد آنرا در درون آبکش میریزیم و رویشان آب سرد میریزیم و هر کدام را در گوشه ای از آبکش میگذاریم تا به هم نچیسبند (اگر هم چسبیدند با آب سرد میتوانید جدایشان کنید)و آبشان برود.
بعد از آن ظرف مستطیل شکلی را برداشته و کف آن را چرب کنید و به ترتیب یک ردیف ورق لازانیا, مواد گوشتی,(سس سفید البته اگر از مایونز استفاده نکردید اگر هم سس سفید استفاده کردید و نخواستید لازانیایتان شل شود فقط در لایه آخر سس سفید را بریزید)پنیر میریزیم به همین ترتیب تا موادمان تمام شود.
فر را از قبل گرم میکنیم ظرفمان را در طبقه وسط فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه و بعد از اینکه آماده شد با چاقو برش میزنیم و نوش جان میکنیم.مواد لازم برای سس سفید:
کره=100 گرم
آرد سفید=یک قاشق و نیم غذاخوری
شیر= یک لیوان و نیم
نمک و فلفل= به مقدار لازم
طرز تهیه سس سفید:
کره را درون تابه ای میریزیم و تا آب شود بعد از آن آرد را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و بعد از آن شیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم و میگزاریم تا غلیظ شود.