بادمجان با گوشت چرخ کرده





مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان= 5 عدد متوسط (اگر بادمجان ها تلخ بود مدت 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید و بعد بادمجانها را بشورید تا شوری و تلخی آنها برود)
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
پیاز= 2 عدد منوسط
سیر= در صورت تمایل 1 حبه
رب گوجه فرنگی= 3 قاشق غذا خوری
پنیر فتا= 150 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه= به مقدار لازم
جعفری خرد شده=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:(تمام مراحل تهیه در بالا ذکر شده)
ابتدا تابه ای را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن درون آن میریزم , پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه گوشت داخل تابه سرخشان میکنیم و بعد از سرخ شدن رب , نمک , زردچوبه ,جعفری و فلفل را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و یک استکان آب داخل آن میریزیم تا گوشتمان بپزد و در آخر کمی آب داشته باشد.بادمجان ها را شسته اگر دوست داشتید میتوانید پوست آنها را بگیرید اگر هم دوست نداشتید مثل آنچه در عکسها مشاهده میکنید پوست بگیرید و سپس بادمجانها را حلقه حلقه کنید (نه خیلی باریک نه خیلی ضخیم)
ظرف مستطیل شکلی را برداشته و یک ردیف بادمجان میچینیم (بطوری که تمام سطح ظرفمان را بپوشاند) و یک ردیف از مواد گوشتیمان بطوری که در آخر مواد گوشتی رو قرار بگیرد و روی ظرفمان را فویل میکشیم (مدلی که فویل مثل یک دمکنی عمل کند)
فر را از قبل روشن میکنیم و در طبقه 2 تا مانده به آخر ظرف را قرار میدهیم به مدت یک ساعت و نیم تا یک ساعت و چها و پنج دقیقه و بیست دقیقه اول با حرارت 200 درجه سانتی گراد و بقیه آن با 175 درجه سانتی گراد و در آخر فویل را برداشته و پنیر را خرد میکنیم و روی گوشتها میریزیم و میگذاریم تا پنیر ها کمی آب شوند و روی آنها طلایی گردد.
اگر آبدار دوست دارید این غذا باشد میتوانید آبدار استفاده کنید ولی اگر آبدار دوست ندارید بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود ولی خود من میگذارم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن در ظرف مورد نظر ریخته و نوش جان کنید.
این غذا را هم میتوانید با نان میل کنید هم میتوانید با پلو سفید میل کنید.