Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

مواد لازم:

زغال اخته سفت و تازه= 450 گرم
شکر= 850 گرم
آب= 3 پیمانه
آبلیمو
=1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا شکر و آب را در قابلمه ای میریزیم و میگذاریم تا کمی قوام بیاید و بعد از آنکه قوام آمد 1 قاشق چایخوری آبلیمو به آن اضافه میکنیم

و بعد زغال اخته ها را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه دو سه قل زد مربا حاضر است بیشتر نباید قل بخورد چون زغال اخته خشک میشود .

اگر هم کف روی مربا جمع شد آن را با قاشق جمع میکنیم و بعد از خنک شدن در شیشه مورد نظر در دار نگهداری کنید و اگر آب آن زیاد آمد میتوانید به عنوان شربت از آن استفاده کنید.

مربای زغال اخته را میتوانید با چای و ... میل کنید.

همیشه برای استفاده از مربا از قاشق تمیز استفاده کنید.
نوش جان