مواد لازم برای 4 نفر:

ماهی= 1 عدد صبور (اگردر خارج از کشور زندگی می کنید و دسترسی به ماهی صبور ندارین فرقی ندارد چه ماهی باشد)

پیاز=3 عدد متوسط

سیر=4 حبه

رب گوجه فرنگی= 1قاشق غذاخوری( در اصل ندار ولی میتوانید بریزید)

شنبلیله خرد شده= 1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد شده=200 گرم

تمبرهندی=به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه=به میزان لازم

طرز تهیه:

- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را باز می کنیم.

-مقداری شکاف در شکم ماهی ایجاد می کنیم و بعد نمک و آبلیو به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت 30 دقیقه بماند.- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل ، گشنیز ،شنبلیله و رب گوجه فرنگی در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.-بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده (تمبرهندی را در مقدار کمی آب جوش حل می کنیم تا شیره ای غلیظ به دست بیاید)و بعد از5 دقیقه از روی اجاق بر می داریم.

-حال ماهی را داخل سینی فر (طبقه وسط
،170 درجه سانتیگراد،به مدت 45دقیقه)می گذاریم تا ماهی خوب بپزد.و در آخر مواد را روی ماهی پخش می کنیم ومی گذاریم 20 دقیقه دیگر بپزد.(ولی مواظب باشید روی موادتان نسوزد)(اگر تنور در حیاط خانه دارید می توانید آنجا بپزید)

نوش جان

نکته :همیشه اول تمرهندی را به غذا اضافه کنید بعد نمک.  
چون تمرهندی به اندازه کافی شور هست.