مرغ برشته با نان
بال مرغ = 10 عدد
ران مرغ( قسمت بالا و پایین ران روی هم رفته)= 8 عدد
پیاز داغ =8 قاشق غذا خوری
نان عربی(6 عدد) یا نان لواش (8 عدد)
نمک و زردچوبه و فلفل=به مقدار لازمطرز تهیه:
ابتدا بال و ران را در قابلمه ای ریخته و مقداری آب رویشان میریزیم و با 2 عدد پیاز و سیر میگذاریم کاملا پخته شوند و آب آنها کاملا گرفته شود(هم میتوانید استخوان ها را جدا کنید هم میتوانید جدا نکنید ولی خود من جدا نکردم).
سپس سینی فر را برداشته و کف آن را با مقداری روغن چرب میکنیم و اگر نان عربی بود یک لایه و اگر نان لواش بود چون نازک تر است دو لایه روی هم میچینیم تا روی سینی فر کاملا گرفته شود بعد از آن مقداری از پیاز داغ ها را روی سطح نانها پخش میکنیم و دو ردیف بال و دو ردیف ران میچینیم روی نان ها و در آخر دوباره روی بال و ران ها را پیاز داغ میریزیم.
در طبقه پایین فر به مدت 10 دقیقه با درجه حرارت 170میگذاریم بماند تا زیر نان ها و روی مرغ ها کمی برشته شود اگر که دیدید برشته نشده کمی دیگر بگذارید در فر بماند و وقتی که آماده شد لقمه کنید و نوش جان کنید.