مواد لازم برای ادویه ماهی و طرز تهیه

پودر دارچین,پودر گلپر,پودر فلفل سیاه,پودر سیر,زردچوبه از هر کدام یک قاشق چایخوری(همگی را با هم خوب مخلوط کرده)

ماهی به  مقدار لازم

سبزی پلویی (شامل:تره،جعفری،گشنیز،شوید و سیرتازه)=1 پیمانه و نیم 

برنج 2 پیمانه

و این بستگی به خود شما دارد میتوانید زیاد یا کمترش کنید و از تمامی سبزی های که گفته شد به میزان یکسان استفاده کنید و سیر هم بستگی به خود شما داره برنج را از چند ساعت قبل در مقداري آب ولرم و نمک خيس می كنیم.

اگر سبزی پلویی شما خشک بود از 1 ساعت قبل در مقداری آب بریزید و داخل یخچال قرار دهید و بعد از مصرف آب آن را خارج کنید،اینطوری تقریبا شبیه سبزی تازه میشود

اگر سبزی شما خشک بود در آخر 3 دقیقه مانده که میخواهید پلو را آبکش کنید سبزی را به آن اضافه کنید.

قابلمه مناسبي را آب کرده و ميگذاريم جوش بياید و بعد آب و نمک برنج را خالي مي کنيم و برنج را درآب جوش ميريزیم.

در فاصله جوشيدن گاهي کف آن را بر میداریم.

مقداری روغن هنگام جوشيدن داخل برنجمان میريزيم،زمان آبکش کردن برنج زمانی هست که دانهای برنج را در دست له کرديم،مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش می كنیم سبزی را هم با برنج مخلوط میکنید و این کار را خیلی با دقت انجام میدهید تا برنج شما خرد نشود

درون قابلمه مناسبی مقداری روغن ریخته و اگر دوست دارید که ته دیگ شما سیب زمینی باشد چند عدد سیب زمینی را پوست بگیرد نه باریک،نه ضخیم و بعد در ته دیگ بچینید و بعد سبزی پلو را ریخته و درون سبزی پلو چند حفره با ته قاشق ایجاد کنید که دم برنج راحت تر بالا بیاید و بعد از 5 دقیقه مقداری آب و روغن درست کرده و روی برنجتان بدهید(برای درست کردن آب روغن باید قبل از اینکه برنج را بخواهید درون قابلمه بریزد نصف استکان روغن و نصف هم آب در قابلمه ریخته و بعد درون قابلمه ریخته و وقتی جوش آمد و در یک کاسه ریخته و بعد از 5 دقیقه روی برنج بریزید)و وقتی دمش بالا اومد دم کنی بگذارید


یا اینکه اگر دوست دارید سبزی پلو بصورت کته باشه ,سبزی خشک را از 2 ساعت قبل داخل برج خیس کنید با مقدار لازم نمک و روغن و اگر هم تازه بود سبزی شما هنگام طبخ به آن اضافه کنید.


ماهی را هم با ادویه مخلوط کرده و سرخ کنید