مواد لازم

والک خشک شده یا تازه= یک پیمانه و نیم

فیله ماهی آزادکه به آلمانی میشه لاکس= 4 تکه

برنج= 2 پیمانه

ادویه و غیره برای سرخ کردن ماهی= دارچین ,فلفل سیاه, پودر سیر, زعفران ,نمک و آبلیمو از هر کدام از ادویه ها یک قاشق چایخوری سرخالی


طرز تهیه

من والکو از ایران برام خشک میکنن و همیشه با خودم میاورم

اگر والک شما خشک هستش وقتی که برنج رو شستید و نمک و روغنشو زدید از 2 ساعت قبل داخل آب برنج بریزید و بزارید خیس بخوره بعدشم همرو بزارید با هم بپزند و وقتی آب برنج رفت به خوردش دمکنی بزارید و دمش کنید.

اگر تازه هم بود وقتی برنج روی اجاق هست میخواهید بزارید بپزه بهش اضافه کنید.

ماهی ها رو هم با ادویه هایی که گفتیم مخلوط کرده و سرخ کنیدحتما از پیازچه تازه خرد شده هم در والک پلو استفاده کنیدطرز درست کردن والک هم به این صورت هستش که بشوریدش و به اندازه یک بند انگشت با قیچی آشپز خانه خردش کنید.

از برنج دودی هم اگر در این پلو استفاده کنید خیلی خوش عطر تر میشه,یک پیمانه معمولی و یکی هم دودی استفاده کنید