والک پلو با ماهی

مواد لازم
والک خشک شده یا تازه= یک پیمانه و نیمفیله ماهی آزادکه به آلمانی میشه لاکس= 4 تکه
برنج= 2 پیمانهادویه و غیره برای سرخ کردن ماهی= دارچین ,فلفل سیاه, پودر سیر, زعفران ,نمک و آبلیمو از هر کدام از ادویه ها یک قاشق چایخوری سرخالی
من والکو از ایران برام خشک میکنن و همیشه با خودم میاورم
اگر والک شما خشک هستش وقتی که برنج رو شستید و نمک و روغنشو زدید از 2 ساعت قبل داخل آب برنج بریزید و بزارید خیس بخوره بعدشم همرو بزارید با هم بپزند و وقتی آب برنج رفت به خوردش دمکنی بزارید و دمش کنید.
اگر تازه هم بود وقتی برنج روی اجاق هست میخواهید بزارید بپزه بهش اضافه کنید.
ماهی ها رو هم با ادویه هایی که گفتیم مخلوط کرده و سرخ کنیدحتما از پیازچه تازه خرد شده هم در والک پلو استفاده کنیدطرز درست کردن والک هم به این صورت هستش که بشوریدش و به اندازه یک بند انگشت با قیچی آشپز خانه خردش کنید.
از برنج دودی هم اگر در این پلو استفاده کنید خیلی خوش عطر تر میشه,یک پیمانه معمولی و یکی هم دودی استفاده کنید
+ نوشته شده در شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت توسط شیما
|