مواد لازم        

 هویج =750 گرم

 بادمجان قلمی=1 کیلو

 فلفل سبز تند=نیم کیلو

 سیر=2 تا 3 بوته

 تمر هندی یا رب الوچه

 گشنیز خشک یا تازه= 2 قاشق غذاخوری

 سیاه دانه =داشتید بریزید نداشتید هم مهم نیست 100 گرم

 سرکه انگور=6 لیتر باز هم بستگی داره شاید کمتر بخواد

 نمک =به مقدار لازم

 سبزی معطر خشک هر چی داشتید بریزید=من سبزی کوفته

 گل کلم =1 عدد بزرگ

  طرز تهیه    

هر کدام را جداگانه با سرکه میجوشانیم (بادمجان،هویج،فلفل،گل کلم) هویج را پوست میگیریم و حلقه حلقه میکنیم و با سرکه میجوشانیم و چند دفعه ای امتحان میکنیم تا خیلی شل نشه تقریبا 20 دقیقه میخواد و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خنک شود.

میتوانید هویج را از قابلمه خارج کنید و در همان سرکه بقیه چیزها را هم بجوشانید. بادمجان را شسته و خشک میکنیم و با پوست حلقه حلقه کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میجوشانیم ویا شایدم کمتر بستگی داره گی وقتش باشه حواستون باشه خیلی له نشه و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خنک شود.

گل کلم را شسته و میگذاریم کاملا آب آن برود (اصلا نباید خیس باشد،چون اگر خیس باشد ترشی کپک میزند)و بعد آن را قطعات کوچک میکنیم و مدت 5 دقیقه با سرکه میجوشانیم و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خنک شود. گشنیز را هم شسته و کاملا خشک میکنیم،سیر را هم پوست میگیریم و فلفل ,گشنیز و با رب آلوچه اگر داشتید و کمی سرکه که خوب مخلوط شوند در مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم تا کاملا ریز شوند اگر هم دوست دارید ترشی شما خیلی تند شود مقداری فلفل قرمز خشک را در مخلوط کن ریخته تا ریز شود و بعد به ترشیتان اضافه کنید. تمر هندی را هم در سرکه خیس کنید و هسته های آن را بریزید و شیره آن را نگه دارید. هویج و بادمجانها و گل کلم را به ارامی با هم قاطی میکنیم و ادویه ترشی را با سرکه هایی که خنک شده مخلوط میکنیم و با نمک و روی ترشی ها میریزیم این ترشی بعد از دوروز آماده هست و خیلی راحت و خوشمزه هست درست کردنش.