مواد لازم         

ریزترین نوع بلغور= 230 گرم

 رب پاپریکا تند= 1 تا 2 قاشق غذاخوری بستگی به خودتون داره که چقدر بتوانید تندی را تحمل کنید

  گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوری

 پیاز= 2 عدد متوسط

 گوجه فرنگی= 2 عدد

 جعفری تازه ریز خرد شده= 2 قاشق غذاخوری

 آبلیمو= 2 قاشق غذاخوری

 روغن زیتون= 3 قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم

 پایریکا هر رنگی که دوست دارید= 1 عدد       

طرز تهیه
بلغور را چند باری شسته در یکه قابلمه ریخته و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و تا یک انگشت بالاتر آب بریزید و حدود 20 دقیقه با دمکنی بگذارید تا بپزد و چند باری همش بزنید و در آخر اگر باز هم نپخته بودش دوباره بهش آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد ولی له نشود.


پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید خیار را با پوست و گوجه و پایریکا را هم کمی بزرگتر از اندازه ای که برای سالاد شیرازی خرد میکنید خرد کنید رب گوجه و پاپریکا را با بلغور خوب مخلوط کرده و بعد هم سبزیجات و ... را اضافه میکنیم و درشو میزاریم و داخل یخچال میگذاریم تا خنک شود و در آخر ازش امتحانش کنید ببینید چه چیزیش کمه دوباره بهش اضافه کنید.

بلغور و رب پاپریکا که کاملا شبیه رب گوجه هستش رو میتوانید از فروشگاه ترکها تهیه کنید.