سالاد بلغور
مواد لازم
ریزترین نوع بلغور= 230 گرم
رب پاپریکا تند= 1 تا 2 قاشق غذاخوری بستگی به خودتون داره که چقدر بتوانید تندی را تحمل کنید
گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوری
پیاز= 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی= 2 عدد
جعفری تازه ریز خرد شده= 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو= 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون= 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم
پایریکا هر رنگی که دوست دارید= 1 عدد
طرز تهیه
بلغور را چند باری شسته در یکه قابلمه ریخته و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و تا یک انگشت بالاتر آب بریزید و حدود 20 دقیقه با دمکنی بگذارید تا بپزد و چند باری همش بزنید و در آخر اگر باز هم نپخته بودش دوباره بهش آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد ولی له نشود.
پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید خیار را با پوست و گوجه و پایریکا را هم کمی بزرگتر از اندازه ای که برای سالاد شیرازی خرد میکنید خرد کنید رب گوجه و پاپریکا را با بلغور خوب مخلوط کرده و بعد هم سبزیجات و ... را اضافه میکنیم و درشو میزاریم و داخل یخچال میگذاریم تا خنک شود و در آخر ازش امتحانش کنید ببینید چه چیزیش کمه دوباره بهش اضافه کنید.
بلغور و رب پاپریکا که کاملا شبیه رب گوجه هستش رو میتوانید از فروشگاه ترکها تهیه کنید.
 
	  سلامی چو بوی خوش آشنایی