مواد لازم برای نفر      

 بوقلمون درسته یک عدد= حدود سه کیلو

 کشمش پاک کرده= 5 قاشق غذاخوری

 زرشک پاک کرده= 3 قاشق غذاخوری

 قیسی= 5 عدد

 گردو خرد شده= 3 قاشق غذخوری

 کره= 75 تا 100 گرم

 لیمو تازه=1 عدد درسته

 پیاز= 1 عدد

سیر= 1 حبه

زعفران آبکرده= به مقدار لازم

طرز تهیه       

بوقلمون را شسته و روی ران ها و سینه و داخل شکم را با چاقو خیلی کم برش داده تمامی قسمتها را نمک و آبلیمو زده و زعفران و کره میزنیم.

کشمش و زرشک و قیصی و گردو را با کره تفت داده و کنار بگذارید.

البته قیصی ها  را,یکیشو به چهار قسمت تقسیم میکنیم.

پیاز و سیر را پاک کرده و داخل شکم بوقلمون گذاشته و بعد هم موادی را که تفت داده ایم را داخل شکمش میگذاریم بوقلمون را داخل ظرف لبه دار از طرف سینه گذاشته که سینه خشک نشود و بعد روی ظرف را فویل کشیده .

حدود 2 تا 3 ساعت داخل فر با درجه حرارت 180 تا 200 درجه گذاشته و ظرف را یک طبقه پایین تر از طبقه وسط بگذارید و چند باری هم از آبی که داخل ظرف جمع شده روی بوقلمون بریزید و در آخر هم فویل را براشته تا برشته شود.