بوقلمون شکم پر
مواد لازم برای نفر
بوقلمون درسته یک عدد= حدود سه کیلوکشمش پاک کرده= 5 قاشق غذاخوری
زرشک پاک کرده= 3 قاشق غذاخوریقیسی= 5 عدد
گردو خرد شده= 3 قاشق غذخوریکره= 75 تا 100 گرم
لیمو تازه=1 عدد درسته پیاز= 1 عدد
سیر= 1 حبه
زعفران آبکرده= به مقدار لازم
طرز تهیهبوقلمون را شسته و روی ران ها و سینه و داخل شکم را با چاقو خیلی کم برش داده تمامی قسمتها را نمک و آبلیمو زده و زعفران و کره میزنیم.
کشمش و زرشک و قیصی و گردو را با کره تفت داده و کنار بگذارید.
البته قیصی ها را,یکیشو به چهار قسمت تقسیم میکنیم.
پیاز و سیر را پاک کرده و داخل شکم بوقلمون گذاشته و بعد هم موادی را که تفت داده ایم را داخل شکمش میگذاریم بوقلمون را داخل ظرف لبه دار از طرف سینه گذاشته که سینه خشک نشود و بعد روی ظرف را فویل کشیده .
حدود 2 تا 3 ساعت داخل فر با درجه حرارت 180 تا 200 درجه گذاشته و ظرف را یک طبقه پایین تر از طبقه وسط بگذارید و چند باری هم از آبی که داخل ظرف جمع شده روی بوقلمون بریزید و در آخر هم فویل را براشته تا برشته شود.
سلامی چو بوی خوش آشنایی