کیک 20 دقیقه ای میوه ای
1.
2.
3.
اگر قالب شما 28 سانتی متری بود و خواستید وسط کیک را خامه و میوه بگذارید باید کیک را 2 بار درست کنید یا مواد آن را دو برابر کنید(خود من کیک را 2 بار درست کردم) چون قالب 28 سانتی گرد برای این کیک کمی بزرگ هست.
1.ابتدا تخم مرغ را کمی میزنیم که زرده با سفیده مخلوط شود
2. بعد از آن شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم.
3.آب یا آب کمپوتی را به مواد بالا اضافه کرده(من از کمپوت آب نارنگی استفاده کردم).
4.آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم.
5.قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
6.مايه كيك را در قالب 25 سانتی متری ميريزيم به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 سانتی گراد یا 347 درجه فارنهایت و طبقه وسط
7.در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.
8.در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.
9.وقتي كيك پخته و سرد شد وسط آن را برش دهید و روی آن و وسط کیک را با خامه فرم گرفته یا هر میوه ای که دوست دارید یا هر دوی آن تزيين کنید چون این کیک به تنهایی کمی خشک است و بهتر است زمانی از آن استفاده کنید که میخواهید در کیک از خامه و میوه یا کمپوت استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خامه:
پودرقند= به مقدار لازم
خامه (دوستانی که در آلمان هستند از schlagsahne استفاده کنند)= 5 بسته 200 گرمی
سفت کننده خامه=(در ایران به سفت کننده خامه احتیاجی نیست (عزیزانی که در ایران هستند می توانند از
خامه های آماده در قنادیها استفاده کنند).)(آلمانی sahnefest ):هر بسته خامه 1 بسته سفت کننده خامه
وانیل=هر بسته 200 گرمی خامه یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه خامه:
خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را با را با همزن دستی یا برقی کمی میزنیم و در یخچال میگذاریم به مدت 1 ساعت تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود (اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد)تا خامه کاملا سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.
تبدیل پیمانه به گرم
1پیمانه پودر قند= 125 گرم
1پیمانه شکر=150 گرم
1پیمانه روغن(جامد یا مایع)=150 گرم
1پیمانه آرد=100 گرم

2.

3.

اگر قالب شما 28 سانتی متری بود و خواستید وسط کیک را خامه و میوه بگذارید باید کیک را 2 بار درست کنید یا مواد آن را دو برابر کنید(خود من کیک را 2 بار درست کردم) چون قالب 28 سانتی گرد برای این کیک کمی بزرگ هست.
مواد لازم:
آرد= 200 گرم
بکینگ پودر= 15 گرم
شکر=150 گرم
وانیل=5 گرم
تخم مرغ= 4 عدد
آب یا (آب کمپوتی که روی کیک استفاده میکنید)=4 قاشق غذاخوریطرز تهیه:
1.ابتدا تخم مرغ را کمی میزنیم که زرده با سفیده مخلوط شود
2. بعد از آن شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم.
3.آب یا آب کمپوتی را به مواد بالا اضافه کرده(من از کمپوت آب نارنگی استفاده کردم).
4.آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم.
5.قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
6.مايه كيك را در قالب 25 سانتی متری ميريزيم به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 سانتی گراد یا 347 درجه فارنهایت و طبقه وسط
7.در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.
8.در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.
9.وقتي كيك پخته و سرد شد وسط آن را برش دهید و روی آن و وسط کیک را با خامه فرم گرفته یا هر میوه ای که دوست دارید یا هر دوی آن تزيين کنید چون این کیک به تنهایی کمی خشک است و بهتر است زمانی از آن استفاده کنید که میخواهید در کیک از خامه و میوه یا کمپوت استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خامه:
پودرقند= به مقدار لازم
خامه (دوستانی که در آلمان هستند از schlagsahne استفاده کنند)= 5 بسته 200 گرمی
سفت کننده خامه=(در ایران به سفت کننده خامه احتیاجی نیست (عزیزانی که در ایران هستند می توانند از
خامه های آماده در قنادیها استفاده کنند).)(آلمانی sahnefest ):هر بسته خامه 1 بسته سفت کننده خامه
وانیل=هر بسته 200 گرمی خامه یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه خامه:
خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را با را با همزن دستی یا برقی کمی میزنیم و در یخچال میگذاریم به مدت 1 ساعت تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود (اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد)تا خامه کاملا سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.
تبدیل پیمانه به گرم

1پیمانه پودر قند= 125 گرم
1پیمانه شکر=150 گرم
1پیمانه روغن(جامد یا مایع)=150 گرم
1پیمانه آرد=100 گرم
+ نوشته شده در دوشنبه ۱۰ تیر ۱۳۸۷ ساعت توسط شیما
|