مواد لازم برای 3 نفر     

 هویج=2 عدد متوسط

 پیاز =1 عدد متوسط

 سیب زمینی=2 عدد متوسط

 زرد چوبه،زعفران آبکرده،نمک و فلفل=به مقدار لازم

 برنج =2 پیمانه

 روغن=به مقدار لازم

 رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری

 گوشت چرخ کرده= 200 گرم

       

طرز تهیه

سیب زمینی،هویج را کمی از نگینی بزرگتر خرد میکنیم یا میتوانید خلالی ولی باریک هم خرد کنید و پیاز را هم خلالی خرد میکنیم.

در تابه ای روغن ریخته و سیب زمینی،هویج و پیاز را در آن حدود 10 دقیقه سرخ میکنیم و بعد گوشت را اضافه کرده و سرخ میکنیم و در آخر زردچوبه،رب و نمک را اضافه کرده و داخل موادمان سرخ میکنیم.

برنج را با آب ولرم چند باری بشورید و 3 پیمانه آب داخلش بریزید و با نمک و روغن بگذارید تا 1 ساعت خیس بخورد(البته بستگی به نوع برنج هم داره اگر میدانید برنجتان با این مقدار آب شفته میشه کمتر آب بریزید)و مواد بالا را داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید و وقتی آب پلو در قابلمه تمام شد زعفران را روی پلو داده و در آن را دمکنی بگذارید و بگذارید تا دم بکشد به این دلیل میگم که مواد بالا را از اول به برنج اضافه کنید تا سیب زمینی و هویج خوب بپزند.