لازانیا بادمجان و گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای 3 نفر
ورق لازانیا= 13 ورق
گوشت چرخ کرده =350 گرم
بادمجان= 2 عدد
پیاز= 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز= 1 عدد
پنیر پیتزا= 250 گرم
رب گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز= 2 قاشق غذاخوری
اورگانو خشک= 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به اندازه لازم
طرز تهیه
پیاز ها را خلالی خرد میکنیم و کمی تفت میدهیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه میکنیم و سرخ میکنیم و بعد هم بادمجان ها را با پوست یا بی پوست حلقه حلقه کرده و حلقه ها را دو قسمت میکنیم
و بعد سرخشان میکنیم.
اورگانو,سس مایونز,رب گوجه,نمک و فلفل به مواد بالا اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و درش را میگذاریم تا کمی بپزند.
قابلمه ای را پر از آب میکنیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آب اضافه کرده و می گذاریم بجوشد. ورق های لازانیا را از هم جدا نموده و داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید کاملا نرم شود(زیاد له نشود)بعد آنرا در درون آبکش میریزیم و رویشان آب سرد میریزیم و هر کدام را در گوشه ای از آبکش میگذاریم تا به هم نچسبند (اگر هم چسبیدند با آب سرد میتوانید جدایشان کنید)و آبشان برود.
بعد از آن ظرف مستطیل شکلی را برداشته و کف آن را چرب کنید و به ترتیب یک ردیف ورق لازانیا, مواد گوشتی,(سس سفید البته اگر از مایونز استفاده نکردید اگر هم سس سفید استفاده کردید و نخواستید لازانیایتان شل شود فقط در لایه آخر سس سفید را بریزید)پنیر میریزیم به همین ترتیب تا موادمان تمام شود.