مواد لازم        مواد لازم

 خمیر هزار لایه= اماده به مقدار لازم

 پودر نارگیل= به مقدار لازم

 کنجد= به مقدار لازم

 شکر= 1 لیوان

 آب= 1 لیوان

 زعفران آب شده= در صورت تمایل به مقدار لازم
طرز تهیه        

من از خمیر آماده استفاده کردم و این قطری را که در تصویر میبینید خمیرهای من داشت و 2 تاشو روی هم گزاشتم و بعد بصورت مستطیل برش زدم شما اگر قالب داشتید با قالب این کارو انجام بدهید و اگر هم نداشتید و خواستید که بشکل شیرینی زبان حتما باشه میتوانید با چاقو برش بدهید و بعد هم وسطشونو برش بزنید و در فر طبقه وسط با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد تا زمانی که روشون طلایی بشه کافی هستش برای شربت هم یک استکان شکر و یک استکان آب رو بجوشانید اگر هم دوست داشتید مقداری زعفران داخل شربتتان بریزید , ولی دیگه نگذارید شربت خیلی سفت بشه و قوام بیاد،شربت نه شل باشه نه سفت و بعد از خنک شدن شیرینی ها شربت را با قاشق روی آنها بریزید یا شیرینی را با دست داخل شربت بزنید و در بیاورید و این کار را 2 بار با فاصله تکرار کنید و بعدش هم در کنجد یا پودر نارگیل بزنید تا کنجد و پودر نارگیل بهش بچسبه,اگر شربتتون تمام شد دوباره میتوانید درست کنید برای شیرینی لوله ای هم همانطور که در تصویر مشاهده میکنید,دو لایه از خمیر را روی هم گزاشته و کمی از سمت چپ و کمی از سمت راست لول میکنید و میتوانید بینشون از پودر قند و نارگیل هم استفاده کنید و شربتش هم مثل زبان هستش و به همان طریق استفاده میشود.