شیرینی برنجی
مواد لازم
آرد برنج= 380 گرم
کره= 155 گرم
پودر شکر= 155 گرم
گلاب= 1 تا 2 قاشق غذاخوری
هل پودر شده= 1 قاشق چایخوری سرخالی
تخم مرغ= 1 عدد
زعفران= در صورت تمایل به مقدار لازم
طرز تهیه
کره را از قبل در بیرون یخچال میگذاریم تا نرم شود و بعد هم پودر شکر و هل و زعفران را بهش اضافه میکنیم و با هم میزنیم تا نرم و یکدست شود
بعد هم تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و بعد از ان آرد را یکدفعه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد با دست موادمان را خوب ورز میدهیم و گلاب را هم اضافه میکنیم تا یک مواد نرم و لطیف به ما دهد
مواد را میگذاریم در محیط خارج از یخچال به مدت 4 ساعت استراحت کنه،حالا بعضی ها میگن 24 ساعت ولی به نظر من مواد من همون 4 ساعت کافیش بود و کاملا خستگیش در رفته بودش!!!
سینی فر را کاغذ روغنی پهن میکنیم و اندازه گردو از موادمان بر میداریم و اگر دیدید کف دستتان میچسبد کمی کف دستتان را نم دار کنید و کمی با فشار پهنش کنید ،منظورم شیرینی هستش
بعد هم با فاصله در سینی فر گذاشته و بعد با مهر مخصوص که قنادی ها دارند روی شیرینی ها مهر بزنید یا اگر مثل من در دسترس نداشتید,اجلنم (اصلا) ناراحت نشید،،اینور اونورو خونه رو گشتم تا یک چیزی پیدا کنم برای طرح روش تا بالاخره همزن برقی به ذهنم رسید و با سر همزن برقی که در تصویر میبینید روش طرح انداختم و در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه با درجه حرت 175 درجه سانتیگراد و در فر را هم موقع پختن باز نکنید و بعد از خنک شدن روی انها را با تخم خرفه تزئین کنید و در ظرف در بسته نگهداری کنید
بعد هم تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و بعد از ان آرد را یکدفعه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد با دست موادمان را خوب ورز میدهیم و گلاب را هم اضافه میکنیم تا یک مواد نرم و لطیف به ما دهد
مواد را میگذاریم در محیط خارج از یخچال به مدت 4 ساعت استراحت کنه،حالا بعضی ها میگن 24 ساعت ولی به نظر من مواد من همون 4 ساعت کافیش بود و کاملا خستگیش در رفته بودش!!!
سینی فر را کاغذ روغنی پهن میکنیم و اندازه گردو از موادمان بر میداریم و اگر دیدید کف دستتان میچسبد کمی کف دستتان را نم دار کنید و کمی با فشار پهنش کنید ،منظورم شیرینی هستش
بعد هم با فاصله در سینی فر گذاشته و بعد با مهر مخصوص که قنادی ها دارند روی شیرینی ها مهر بزنید یا اگر مثل من در دسترس نداشتید,اجلنم (اصلا) ناراحت نشید،،اینور اونورو خونه رو گشتم تا یک چیزی پیدا کنم برای طرح روش تا بالاخره همزن برقی به ذهنم رسید و با سر همزن برقی که در تصویر میبینید روش طرح انداختم و در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه با درجه حرت 175 درجه سانتیگراد و در فر را هم موقع پختن باز نکنید و بعد از خنک شدن روی انها را با تخم خرفه تزئین کنید و در ظرف در بسته نگهداری کنید
+ نوشته شده در پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ ساعت توسط شیما