مواد لازم:

گوشت گوسفند=350 گرم

بامیه=500 گرم

پیاز =3 عدد متوسط

سیب زمینی (دلخواه)=3 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل=به مقدار لازم

آبلیمو=2 قاشق غذاخوری

زردچوبه=1 قاشق چایخوری

تمرهندی=نصف بسته

طرز تهیه:

گوشت را به قطعات خورشتی برش داده و پیاز ها را هم  بشکل خلالیخرد کنید.مقداری روغن در قابلمه بریزید پیاز ها و گوشتها را در آن کمی سرخ کنید و بعد از آن زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و یک تفت دیگر بدهید و با 2 لیوان آب بگذارید گوشتها بپزد. سیب زمینی ها را پس از پوست گرفتن به قطعات متوسط خرد میکنيم.

(شما می توانید از بامیه های پخته که در شیشه هست هم استفاده کنید)بامیه ها را شسته و چوبهای ته آنرا کمی کوتاه میکنیم تا در موقع پختن لیز و له نشود و بعد از به همراه سیب زمینی ها در روغن کمی سرخ می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم.و در آخر رب گوجه فرنگی,آبلیمو ,تمرهندی (تمر هندی را در مقداری آب جوش حل کنید و بعد از یک صافی رد کنید که هسته های آن در خورش نرود)و (نمک را بعد از اضافه کردن تمر بریزید چون تمرهندی به اندازه کافی شور هست) نمک را اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
این خورش را با پلو سفید میل کنید.