بعد از اینکه از فر خارج شد

:مواد لازم

کلم بروکلی= ۵۰۰ گرم

ماکارونی فرمی=۵۰۰ گرم

خامه= ۳۵۰ گرم

پودر پاپریکا=اگر در دسترس بود نصف قاشق چایخوری

پودر آویشن= نصف قاشق غذاخوری

نمک و پودر فلفل سیاه= به مقدار لازم

پنیر پیتزا=۳۰۰ گرم

سینه مرغ یا فیله ماهی سالمون= به مقدار لازم

سیر =۲ حبه

پیاز متوسط ۱ عدد

رب گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط= ۱ عدد

:طرز تهیه سس ماکارونی با سالمون یا سینه مرغ

رب را با کمی روغن تفت میدهیم و سیر را با رنده ریز رنده کرده و کمی تفت میدهیم و بعد هم خامه و نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر پاپریکا را اضافه میکنیم و ۳ دقیقه میگذاریم تا مواد به خورد هم بروند

:طرز تهیه

بروکلی را،قسمت بالا را از پایین جدا کنید و درون آب و نمک ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشانید و درون آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آبش برود و کنار بگذارید

آب را داخل قابلمه ریخته و وقتی که جوش آمد به آن نمک و روغن اضافه کرده و ماکارونی ها را داخل آب بریزید و بعد از حدودا ۱۵ دقیقه یکی از ماكارونی ها  را امتحان کنید و بعد آبکش کرده،البته اگر پخته بود و و مقداری آب سرد روی آنها بریزید،به جنس ماکارونی هم بستگی داره ممکنه یکی بیشتر از ۱۵ دقیقه بخواهد یکی کمتر...

پیاز را پاک کرده و خرد میکنیم در روغن سرخ میکنیم و سینهای مرغ یا ماهی سلمون را به اندازه های متوسط خرد میکنیم و داخل پیازها ریخته و سرخشان میکنیم و کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و شعله را کم کرده و میگذاریم کمی بپزند و بعد هم سسی که در بالا گفته شده را به موادمان اضافه میکنیم و ۵ دقیقه میگذاریم بپزد و شعله را خاموش میکنیم

ظرفی که مخصوص برای فر میباشد را برمیداریم و ماکارونی ها را میریزیم داخلش و بعد هم مواد را روی ماکارونی ها میریزیم و در اخر هم پنیر پیتزا و در طبقه وسط فر با درجه حرارت مناسب،تا زمانی که پنیر آب شود و رویش کمی رنگ بگیرد

نوش جانتان