ماکارونی با سینه مرغ یا ماهی سالمون در فر
:مواد لازم
کلم بروکلی= ۵۰۰ گرم
ماکارونی فرمی=۵۰۰ گرم
خامه= ۳۵۰ گرم
پودر پاپریکا=اگر در دسترس بود نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن= نصف قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه= به مقدار لازم
پنیر پیتزا=۳۰۰ گرم
سینه مرغ یا فیله ماهی سالمون= به مقدار لازم
سیر =۲ حبه
پیاز متوسط ۱ عدد
رب گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط= ۱ عدد
:طرز تهیه سس ماکارونی با سالمون یا سینه مرغ
رب را با کمی روغن تفت میدهیم و سیر را با رنده ریز رنده کرده و کمی تفت میدهیم و بعد هم خامه و نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر پاپریکا را اضافه میکنیم و ۳ دقیقه میگذاریم تا مواد به خورد هم بروند
:طرز تهیه
بروکلی را،قسمت بالا را از پایین جدا کنید و درون آب و نمک ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشانید و درون آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آبش برود و کنار بگذارید
آب را داخل قابلمه ریخته و وقتی که جوش آمد به آن نمک و روغن اضافه کرده و ماکارونی ها را داخل آب بریزید و بعد از حدودا ۱۵ دقیقه یکی از ماكارونی ها را امتحان کنید و بعد آبکش کرده،البته اگر پخته بود و و مقداری آب سرد روی آنها بریزید،به جنس ماکارونی هم بستگی داره ممکنه یکی بیشتر از ۱۵ دقیقه بخواهد یکی کمتر...
پیاز را پاک کرده و خرد میکنیم در روغن سرخ میکنیم و سینهای مرغ یا ماهی سلمون را به اندازه های متوسط خرد میکنیم و داخل پیازها ریخته و سرخشان میکنیم و کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و شعله را کم کرده و میگذاریم کمی بپزند و بعد هم سسی که در بالا گفته شده را به موادمان اضافه میکنیم و ۵ دقیقه میگذاریم بپزد و شعله را خاموش میکنیم
ظرفی که مخصوص برای فر میباشد را برمیداریم و ماکارونی ها را میریزیم داخلش و بعد هم مواد را روی ماکارونی ها میریزیم و در اخر هم پنیر پیتزا و در طبقه وسط فر با درجه حرارت مناسب،تا زمانی که پنیر آب شود و رویش کمی رنگ بگیرد
نوش جانتان