خورش قیمه
مواد لازم :
گوشت خورشی=200 گرم
لپه=یک استکان
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده= به میزان لازم
لیمو عمانی= 3 عدد
پياز= 2 عدد متوسط
سیب زمینی = 3 عدد متوسط
نمک ,فلفل ,زردچوبه و دارچین( دلخواه)=به میزان لازم
طرز تهيه :
درون قابلمه ای روغن بریزید سپس پیاز ها را بشکل خلالیخرد می کنیم و سرخ کرده و زردچوبه و فلفل و دارچین می زنیم بعد گوشت های خرد شده را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم تا آب گوشت كشيده شود. 2 ليوان آب روی گوشتها می ریزیم و می گذاریم گوشتها نیم پز شوند و بعد لپه و ليمو عمانی را با چنگال سوراخ کرده و به گوشتها اضافه میکنیم.سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و در آخر رب و نمک و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید تا خورش به روغن بیفتد . سیب زمینی ها را پوست کنید و خلالی کنید و در روغن سرخ کنید و وقتی می خواستید خورش را بکشید سیب زمینی ها را روی آن بریزید ( یا می توانید توی خورش بریزید).
نوش جان
+ نوشته شده در پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷ ساعت توسط شیما
|