Image and video hosting by TinyPic


مواد لازم :

گوشت خورشی=200 گرم

لپه=یک استکان

رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذا خوری

زعفران آب کرده= به میزان لازم

لیمو عمانی= 3 عدد

پياز= 2 عدد متوسط

سیب زمینی = 3 عدد متوسط


نمک ,فلفل ,زردچوبه و دارچین( دلخواه)=به میزان لازم


طرز تهيه :
درون قابلمه ای روغن بریزید سپس پیاز ها را
 بشکل خلالیخرد می کنیم و سرخ کرده و زردچوبه و فلفل و دارچین می زنیم بعد گوشت های خرد شده را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم تا آب گوشت كشيده شود. 2 ليوان آب روی گوشتها می ریزیم و می گذاریم گوشتها نیم پز شوند و  بعد لپه و ليمو عمانی را با چنگال سوراخ کرده و به گوشتها اضافه میکنیم.سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و در آخر رب و نمک و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید تا خورش به روغن بیفتد . سیب زمینی ها را پوست کنید و خلالی کنید و در روغن سرخ کنید و وقتی می خواستید خورش را بکشید سیب زمینی ها را روی آن بریزید ( یا می توانید توی خورش بریزید).

نوش جان