مواد لازم:

آلو بخارا= تقریبا 15 عدد،(بستگی به خودتون داره میتوانید زیاد و کمش کنید)

گوشت گوسفند= 300 گرم

اسفناج= نیم کیلو

نمک و پودر فلفل سیاه و زردچوبه= به مقدار لازم

آبلیمو= در صورت تمایل به مقدار لازم

پیاز= 2 عدد متوسط

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و کمی سرخش میکنیم و بعد زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و بعد گوشت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و با آب میگذاریم تا نیم پز شود.

اسفناج را شسته و میگذاریم تا آبشان برود و بعد کوچک خردشان میکنیم و کمی در روغن تفتشان میدهیم.

آلو را از 45 دقیقه قبل در آب خیسشان میکنیم و بعد همراه اسفناج به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم خورشتمان جابیفتد.

ترش و شیرین بودن غذا بستگی به خودتون داره اگر ترش دوست دارید که کمی آبلیمو اضافه کنید و اگر ملس دوست دارید میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید و مقداری آبلمیو.