کیک هویج
این کیک هم مثل کیکهای قبلی هست،ولی من ایندفعه بهش هویج و پودر گردو یا فندق و کشمش و مقداری هم دارچین اضافه کردم.
مواد لازم:
شیر=نصف لیوان
شکر= 1 لیوان
روغن مایع =نصف لیوان
تخم مرغ= 4 عدد
آرد= 2 لیوان
بکینگ پودر= 15 گرم
وانیل= 5 گرم
گردو یا فندق پودر شده =1 تا 2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر دارچین=نصف قاشق چایخوری
هویج=3 عدد متوسط
طرز تهیه:
(فر را از 20 دقیقه قبل روشن میکنیم)
ابتدا شیر را میگذاریم روی حرارت تا کمی ولرم شود،بعد از آن شیر را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را روی آن میریزیم و با همزن دستی یا برقی میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
تخم مرغ و وانیل و دارچین را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
بعد از آن روغن را اضافه کرده و هویج را پوست میگیریم و با رنده درشت رنده میکنیم و هم میزنیم.
بعد 2 قاشق از آرد را برمیداریم و کنار میگذاریم و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،ولی آرد را با چنگال هم میزنیم و خیلی هم نمیزنیم،چون اگر زیاد بزنیم باعث میشود کیک زیاد پف نکند.
کشمشها را با 2 قاشق غذاخوری آردی که کنار گذاشته بودیم مخلوط میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند،آرد باعث میشود تا گردوها در زیر کیک نروند و در همه جای کیک باشند.
مايه كيك را در قالب 25 سانتی متری ميريزيم و قالب را چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم اطراف آن و به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی گراد یا 338 درجه فارنهایت و در طبقه وسط میگذاریم.
در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.نوش جانتان
نکته:
در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.