سلام به همگی عزیزان

این سوفله را چند روز پیش در کانال irib1 نشون داده و من هم درستش کردم،امیدوارم که خوشتان بیاید.


مواد لازم

بادمجان قلمی= 4  عدد

گوشت چرخ کرده= 200 گرم

پیاز= 1 عدد متوسط

پودر فلفل سیاه و زدچوبه و نمک =به مقدار لازم

پنیر که آب بشه= 180 گرم

جعفری خرد شده= 1 قاشق غذاخوری


مواد لازم برای سس سفید

کره= 50 گرم

آرد= 50 گرم

شیر= 250 میلی لیتر


طرز تهیه سوفله

بادمجا ها را پوست بگیرید و نمک بزنید و بگذارید 20 دقیقه بماند و بعد انها را بشورید و حلقه حلقه کنید و داخل تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم سرخشون کنید و درب تابه را هم هنگام سرخ کردم بگذارید که روغن کمتری ببره،من اکثرا با روغن زیتون سرخ میکنم.

پیاز ها را خرد میکنیم و به همراه گوشت سرخ میکنیم وقتی که گوشت ما سرخ شد نمک , فلفل , زردچوبه و رب گوجه فرنگی را روی گوشت ها ریخته و کمی تفت میدهیم بعد از اینکه تفت دادیم نصف لیوان آب روی مواددمان میریزیم تا خوب بپزد و در آخر هیچ آبی نداشته باشد.

3 قاشق از سس سفید را ریخته و بعد بادمجانها را چیده و بعد هم روی بادمجان ها مقداری گوشت ریخته و کمی جعفری و بعد دوباره سس سفید به همین ترتیب تا اخر و ردیف اخر که رسیدیم سس سفید باشه و بعدم هم پنیر و فر از 15 دقیقه قبل روشن بوده باشه با درجه حرارت 175 و طبقه وسط به مدت 20 تا 30 دقیقه.


طرز تهیه سس سفید

کره را داخل یک قابمله کوچیک بریزید و هم بزنید تا آب شود و بعد هم ارد را اضافه کنید و خوب با کره مخلوطش کنید و بعد اول نصف شیر و بعد بقیشو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گوله گوله نشه و غلظتش متوسط باشه،نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل.


سلام به همگی عزیزان

یک مدتی اینترنت ندارم برای همینه که نمیتوونم آپ کنم و به شما دوستان عزیزم سر بزنم و نظرهای شما عزیزان را تایید کنم.