نمک در نمکدان شوری ندارد،دل من طاقت دوری ندارد،ماکارونی با بروکلی
امیدوارم که حال همگی خوب باشد...
من به خاطر یکسری مسائل مجبور شدم که مدتی تعطیل کنم و خیلی ممنونم از اینکه انقدر به فکر من هستید،خیلی خوشحالم از اینکه دوستان به این خوبی و گلی و مهربونی دارم و اصلا در هر شرایطی دیگه حاضر نیستم وبلاگو تعطیل کنم،چونکه دلم براتون تنگ میشه...
من هم حالم خوبه و ببخشید که یک دفعه ای تعطیل شد و بی خبر،قول میدم دیگه بی خبر نرم و شرمنده هستم که نگرانتون کردم عزیزانم...
من بیام زودی به همگی دوست جونیام سر بزنم که دلم برای همتون کلی تنگ شده...
مواد لازم:
ماکارونی رشته ای یا فرمی= 400 گرم
سیر= 2 حبه
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر
خامه که غلظت آن نه شل باشه و نه خیلی سفت= 250 تا 300 گرم
بروکلی= 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده= در صورت تمایل به مقدار لازم
نمک و فلفل= به مقدار لازم
گوجه در صورت تمایل= 2 عدد
طرز تهیه:
بروکلی را هم قسمت بالا را از پایین جدا کنید و درون آب و نمک 10 تا 12 دقیقه بجوشانید و درون آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آبش برود و کنار بگذارید.
سیر را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید و بعد رب را اضافه کرده و بعد هم بروکلی را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد هم گوجه را خرد کرده و به مواد اضافه کرده و درشو بزارید و بعد از 10 دقیقه خامه را اضافه کرده و فلفل و نمک و سس ما بعد از 3 دقیقه آماده هستش.
بهتره خامه را از 15 دقیقه قبل بیرون از یخچال بگذارید و خنک نباشید که وقتی به مواد بالا اضافه میکنیم ببرد...
قابلمه را روی حرارت بگذارید و وقتی جوش آمد،ماکارونی ها را درون قابلمه بریزید و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید،هر از گاهی یکمی همش بزنید و وقتی ماکارونی کمی نرم شد، ،نه دیگه له بشه یکی ازش وردارید و بخورید ببینید چه جوری هستش زیر دندونتون و بعد اگر خوب بود آبکشش کنید و کمی آب ولرم روش بریزید و وقتی آبش رفت از موادتان روش بریزید و نوش جان کنید.در آخر هم مواد را روی ماکارونی میریزیم و در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان روی ماکارونی رنده میکنیم و نوش جان میکنیم...
بعدا نوشتم:
میتوانید از تکه های (اندازه بند انگشت)سینه مرغ پخته شده هم در این ماکارونی استفاده کنید که اون هم بسیار خوشمزه میشود...