سلام به همگی دوستان عزیزم...

به علت تاخیر 2 تا پست آلبالویی،ترش و شیرین برای شما عزیزان گذاشتم...امیدوارم که خوشتان بیاید و پست مربای آلبالو را غیر فعال کردم که شما دوستان عزیزم زحمت نکشید 2 دفعه نظر بدهید...

یک مقداری آلبالو خشکه از قبل داشتم که تصمیم گرفتم ترشیشون کنم و واقعا خیلی خوشمزه شد،من که خیلی این ترشی را دوست دارم،واقعا خوشمزه هستش،امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید،اون وسطیها هم با آلبالو تازه هستش...



مواد لازم:

آلبالو تازه یا خشک= به مقدار لازم

سرکه سفید یا سرکه انگور=به مقدار لازم

طرز تهیه:

اگر آلبالو خشکه هست که هیچ،اگر تازه هست دم آنها را بگیرید و بشورید و بگذارید تا کاملا خشک شود و خیس نباشد...

سرکه انگور را بجوشانید تا زمانی که یک قول بخورد و بعد به مقدار لازم داخلش نمک بریزید (یا اینکه میتوانید نمک را بعد که آلبالوها را داخل شیشه ریخته بریزید) و بعد از اینکه سرکه خنک شد،آلبالوها را داخل شیشه ریخته و تا روی شیشه سرکه بریزد.

من نصف آلبالوها را هم با سرکه سفید درست کردم،که اونو دیگه سرکشو نجوشاندم چون که سرکش خالط بودش،اگر از سرکه اطمینان دارید که با آب مخلوط نشده و صد در صد هست احتیاجی به جوشاندن نیست و من برای تنوع نصفشو با سرکه انگور درست کردم و نصفشو با سرکه سفید و با جفتش خوشمزه میشه...


نکته هاااااا:

1.سرکه باید همیشه کاملا تا روی ترشی بیاید یعنی کاملا روی ترشی را بگیرد.

2.ترشی را در مکان خشک و خنک و دور از تابش آفتاب نگهداری کنید.

3.هیچ وقت قاشق چرب و کثیف و خیس را داخل ترشی نزنید.

4.همه مواد ترشی باید کاملا خشک باشند و رطوبتی نداشته باشند چون اگر خیس باشند باعث کپک زدن ترشی میشود.

5.برای جلوگیری از كپك زدن ترشی ها،میوه ها را بعد از اینکه شستید،خوب خشك كنید، چاگر خیس باشه ترشی کپک میزنه

6.سركه مورد استفاده در تهیه ترشی باید خالص و بدون آب باشد،اگر از خالصی اون سرکه اطمنان ندارید،قبل از استفاده کمی بجوشونینش.

تذکر:

در مصرف ترشي نبايد زياده روي كرد.چون خاصيت اسيدي دارد ، بنابراين افرادي كه دچار ناراحتي معده هستند نبايد آن را مصرف كنند.




عید بر همگییییی شما عزیزان مبارک باشد.