ماکارونی با میگو
ماکارونی رشته ای=300 گرم
میگو پوست کنده= به مقدار لازم
پوره گوجه فرنگی= 500 گرم یا رب گوجه فرنگی= 4 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده= 1 قاشق غذاخوری
سیر= 2 حبه
پیاز=1 عدد بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه= به مقدار لازم
طرز تهیه:
اگر میگو تازه هست که هیچ اگر یخ زده هست از قبل بگذارید بیرون تا یخش باز شود.
پیاز را خلالی خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید و بعد سیر را ریز خرد کرده و اضافه کنید و بعد هم میگو را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد هم نمک و فلفل و زردچوبه و رب و جعفری را اضافه کرده و کمی تفتش دهید و بعد به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده یا اگر پوره گوجه فرنگی بود دیگه احتیاجی به آب نیست.
بگذارید تا کمی بپزد ولی آب آن تمام نشود و در آخر یک سس نه خیلی غلیظ تا خیلی شل به شما بدهد.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و وقتی جوش آمد،ماکارونی ها را درسته همینطوری که در تصاویر مشاهده میکنید درون قابلمه بریزید و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید،ماکارونی خودش شل میشه و میره داخل قابلمه یا اگر هم دیدید دیر رفت مقداری از آب جوش درون قابلمه با ملاقه ای چیزی روش بریزد تا بره پایین و هر از گاهی یکمی همش بزنید و وقتی ماکارونی کمی نرم شد، ،نه دیگه له بشه یکی ازش وردارید و بخورید ببینید چه جوری هست زیر دندانتان و بعد اگر خوب بود آبکشش کنید و کمی آب ولرم روش بریزید و وقتی آبش رفت از موادتان روش بریزید و نوش جان کنید.