خورش کرفس با رب گوجه فرنگی
من خودم همیشه خورشت کرفس را بدون رب گوجه فرنگی درست میکردم ،ولی یکبار در یک مهمانی با رب خوردم و خیلی خوشم اومد و خودم در خانه با رب درست کردم و خیلی خوشمزه و خوشرنگ شد،امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتان بیاید.
مواد لازم برای 2 نفر:
کرفس پاک کرده= 350 گرم
سبزی خرد شده (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=100 گرم
زردچوبه,فلفل,نمک و زعفران=به مقدار لازم
پیاز= 2 عدد متوسط
آبغوره (آبلیمو یا آب نارنج)=5 تا 6 قاشق غذا خوری
گوشت خورشتی= 300 گرم
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوریطرز تهیه:
ساقه های کرفس را شسته و به اندازههای 3 سانتیمتر خورد کنید.نعناع، جعفری و برگ کرفس را هم خوب خرد کنید.گوشت را به قطعات خورشتی برش داده و پیاز ها را بشکل خلالی خرد کنید.مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز ها و گوشتها را در آن کمی سرخ کنید و بعد از آن کمی زردچوبه و فلفل و رب را اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
کرفس و سبزی ها را روی گوشتها بریزید و سرخ کنید.پس از سرخ شدن 2 لیوان آب سرد روی آن بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم خورشت جا بیافتد.نمک را بگذارید هر وقت گوشت پخته شد به خورش اضافه کنید و آبغوره و زعفران را هم 1 ساعت قبل از آماده شدن خورش به آن اضافه کنید. خورش کرفس را با پلو سفید میل کنید.