سلام به همگی عزیزان،امیدوارم که خوب و خوش و خرم باشید،ببخشید که دیروز نتونستم بیام به شما دوستان نازنین و مهربونم سربزنم،خیلی سرم شلوغ بود،خیلی خیلی شرمندتون هستم،امروز و فردا هم نیستم،دوستتون دارم،مواظب خودتون باشید،تابعد...

















مواد لازم:

هویج=500 گرم

شکر=550 گرم

آب=2 لیوان

گلاب=نصف استکان

خلال بادام یا پسته یا هر دوتاش یا اصلا میتوانید نریزید ولی ما همیشه خلال در مربای هویج استفاده میکنیم و خیلی خوشمزه تر میشه=از هر کدام 1 قاشق غذاخوری

آب=2 لیوان

هل سائیده شده=نصف قاشق چایخوری

آبلیمو=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

خلالها را 3 بار بشورید و آب آنها را بیرون بریزید و بعد دوباره در آنها آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.

هویج ها را شسته و پوست آنها را بگیرید و بعد با رنده درشت رنده کنید(به اندازه های که در بالا مشاهده میکنید)و با 2 لیوان آب و شکر و خلالها،اول روی حرارت متوسط بگذارید (با در باز مربا پخته شود تا رنگ آن تغییر نکند)و وقتی که جوش آمد با روی حرارت کم بگذارید تا شربت قوام بیاید،تقریبا 2 تا 3 ساعت طول میکشد و 30 دقیقه آخر گلاب و هل و آبلیمو را به آن اضافه کرده.

دلیل کپک زدن مربا و شربت‌ :

1.شکر آن کم باشد .
2.قوام نیامده باشد.
3.کاملا پخته نشده باشد.

دلیل شکرک زدن مربا و شربت‌ :

این حالت معمولاً در مرباها و شربت‌ها دیده می‌شود، وقتی مربا یا شربت بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد مربا یا شربت شکرک می‌زند. برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری هم آبلیمو اضافه کرد و آن را چند جوش داد تا شکرک از بین برود.