سینه مرغ با سیب زمینی
سینه مرغ= 4عدد
پودر فلفل قرمز و نمک=به مقدار لازم
سیب زمینی=5 عدد متوسط
آب لیمو=به مقدار لازم
پودر سیر= 1قاشق چایخوری
پودر آویشن کوهی=1 قاشق چایخوری(آلمانیoregano)
جعفری خرد شده=3 قاشق چایخوری
کره برای تفت دادن سیب زمینی ها=به مقدار لازم
زعفران=به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه=به مقدار لازم
روغن=به اندازه لازم برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با گوشت کوب کمی میزنیم و بعد آن را با پودر فلفل قرمز,زعفران,نمک وآب لیمو آغشته کرده و به مدت 1 ساعت می گذاریم در یخچال بماند.سیب زمینی ها خوب می شوریم و با پوست در آب جوش می پزیم.هنگامی که پخت می گذاریم آب آن کاملا گرفته شود,بعد کره را درون قابلمه ای که سیب زمینی ها در آن هست می ریزیم (سیب زمینی ها را هم می توانید با پوست سرخ کنید و میل کنید هم بی پوست سرخ کنید و میل کنید)وقتی که کره آب شد.پودر سیر, پودر آویشن,جعفری خرد شده,پودر فلفل سیاه و نمک روی سیب زمینی ها می ریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم و بعد می توانید با این سسی که در پایین براتون آموزش می دهم میل کنید.سینه ها را درون تابه ای با حرارت ملایم سرخ می کنیم و بعد از آن اگر دوست داشتید می توانید سینه ها را درون پیرکس بگذارید و داخل فر مدت 25 دقیقه قرار دهید(160 درجه سانتیگراد,طبقه وسط)( یا روی منقل کباب کنید همان ظور که درعکسها مشاهده میکنید)
این غذا را می توانید در کنار سالاد کاهو یا کلم میل کنید.
مواد لازم برای سس سیب زمینی:
ماست کمی سفت و کمی ترش=500 گرم
خیار رنده شده(بزرگ)=2 عدد متوسطسرکه= 1قاشق چایخوری
سیر رنده شده= 3 حبه
نمک=به مقدار لازم
طرز تهیه:
همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم.(این سس یک سس یونانی هستش تقریبا مثل ماست و خیار خودمونه که یونانی ها بهش میگن Zaziki)
+ نوشته شده در سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷ ساعت توسط شیما
|

سلامی چو بوی خوش آشنایی