چیلی کن کارنه (chili con carne)
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده= 300 گرم
لوبیا قرمز= 500 گرمپیاز= 2 عدد متوسط
سیر=1 حبه
سیب زمینی=3 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری سرخالی
نمک و زرد چوبه= به مقدار لازم پودر چیلی(فلفل قرمز تند)= 1 قاشق چایخوری (میتوانید زیاد و کمش کنید)کسانی که در خارج از کشور زندگی میکنند پودری هست که مخصوص chili con carne هست (شاید در ایران هم باشه ولی من اطلاعی ندارم) میتوانند از آن به جای پودر چیلی استفاده کنند البته درون اون پودر نمک به اندازه کافی دارد احتیاجی نیست که دوباره نمک بزنید.
ذرت پخته شده= 1 لیوان سرخالی(من خودم از کنسرو ذرتی که کمی شیرین بود استفاده کردم،ولی اگر مزه شیرین را در غذا دوست ندارید از ذرتی استفاده کنید که شیرین نباشد،البته خیلی کم مزه شیرینی میگیرد در این خوراک،ولی خوشمزش میکند.)
فلفل دلمه ای سبز = 1 عددطرز تهیه:
پیاز ها را خلالی خرد میکنیم و به همراه گوشت سرخ میکنیم و بعد از آن سیر را خیلی ریز خرد کرده و به گوشتها اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و بعد سیب زمینی ها را به اندازه بند انگشت خرد میکنیم و کمی سرخشان میکنیم.
نمک , زرد چوبه و رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کرده و یک تفتی میدهیم. لوبیا را از شب قبل خیس میکنیم و روز بعد میگذاریم که بپزد و وقتی که نیم پز شد،مواد بالا را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده(به اندازه بند انگشت)به لوبیاها اضافه میکنیم و در 30 دقیقه آخر ذرتهای پخته شده و پودر چیلی کن کارنه را به موادمان اضافه میکنیم.
این خوراک نه آبش باید خیلی کم باشد نه خیلی زیاد.و در آخر رویش آبلیمو ریخته و با نان یا بدون نان میل کنید.