مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ= به مقدار لازم 


مواد لازم برای سس قارچ:

سیر در صورت تمایل=1 حبه

خامه نه شل نه سفت ( یعنی آبکی نباشه)=250 گرم

کره= 50 گرم

قارچ= 250 گرم

فلفل سیاه= کمی

نمک= کمی

جعفری خرد شده= یک قاشق غذاخوری

پودر آویشن خشک= نصف قاشق چایخوری

آبلیمو= 2 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی در صورت تمایل= 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل دلمه ای قرمز= در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری سرخالی

طرز تهیه سینه مرغ:

سینه مرغ را با بیفتک کوب روش بکوبید تا کمی نازک شود.

تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن ریخته و روی سینه را کمی نمک و پودر فلفل سیاه ریخته و با حرارت ملایم سرخشان کنید....

طرز تهیه سس قارچ:

قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و به همرا سیر رنده شده با کمی روغن و کره سرخشان کنید،اشکالی نداره اگر آب هم بندازد و بعد رب را اضافه کرده و کاملا سرخش کنید و بعد هم جعفری را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد خامه( 10 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید که وقتی میخواهید به موادتان اضافه کنید،چون خامه روی حرارت هست نبره و با دمای اتاق تقریبا یکسان شود) و بعد هم بقیه مواد را اضافه کنید و  و بعد از 8 دقیقه سس شما آماده هستش و روی سینه مرغ بریزید و نوش جان کنید.