سینه مرغ با سس قارچ
مواد لازم برای 2 نفر:
سینه مرغ= به مقدار لازم
مواد لازم برای سس قارچ:
سیر در صورت تمایل=1 حبه
خامه نه شل نه سفت ( یعنی آبکی نباشه)=250 گرم
کره= 50 گرم
قارچ= 250 گرم
فلفل سیاه= کمی
نمک= کمی
جعفری خرد شده= یک قاشق غذاخوری
پودر آویشن خشک= نصف قاشق چایخوری
آبلیمو= 2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل= 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل دلمه ای قرمز= در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری سرخالی
طرز تهیه سینه مرغ:
سینه مرغ را با بیفتک کوب روش بکوبید تا کمی نازک شود.
تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن ریخته و روی سینه را کمی نمک و پودر فلفل سیاه ریخته و با حرارت ملایم سرخشان کنید....
طرز تهیه سس قارچ:
قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و به همرا سیر رنده شده با کمی روغن و کره سرخشان کنید،اشکالی نداره اگر آب هم بندازد و بعد رب را اضافه کرده و کاملا سرخش کنید و بعد هم جعفری را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد خامه( 10 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید که وقتی میخواهید به موادتان اضافه کنید،چون خامه روی حرارت هست نبره و با دمای اتاق تقریبا یکسان شود) و بعد هم بقیه مواد را اضافه کنید و و بعد از 8 دقیقه سس شما آماده هستش و روی سینه مرغ بریزید و نوش جان کنید.
سلامی چو بوی خوش آشنایی